Marcenbas

Als werving en selectiebureau geven wij op onze eigen wijze invulling aan MVO. Voor ons gaat dit verder dan het gebruik van CFK papier of het hergebruik van duurzame goederen. Al jaren weten wij dat reistijd en dus ook files een belangrijk effect hebben op de arbeidsvreugde. Daarnaast heeft het dicht bij het werk wonen, en dus op de fiets kunnen gaan, een positief effect op humeur en productiviteit.

Dit zijn voor ons de belangrijkste redenen deel te nemen aan dit initiatief. Ben jij de auto ook zat? Surf dan naar www.opdefietsnaarjewerk.nl


Marketing Brigade

In heel Nederland wordt er veel aandacht besteed aan gezondheid, duurzaamheid en milieuvriendelijk bezig zijn, ook bij de Marketing Brigade zijn we ons daar bewust van. Het is dan ook mede daarom dat wij onze kennis en kunde graag inzetten om maatschappelijke initiatieven als deze helpen het succes te boeken dat het verdient. Niet alleen omdat we het kunnen, ook omdat we het leuk vinden. Fietsen is een passie, iets dat we graag doen, en graag met Heel Alphen zouden delen. Daarom steunen wij Heel Alphen Fietst.


Jawi

Het is begonnen met een #heelalphenfietst door Edwin Staal, Bedrijfsleider van Jawi Sportcentrum….

Jawi is een compleet sportcentrum dat Gezond Worden, Zijn en Blijven als Mission Statement heeft. Als sportcentrum kunnen wij alles leveren op het gebied van preventieve gezondheidszorg voor zowel de particulier als het alphense bedrijfsleven.Echter we denken veel verder dat dit…
Fietsen is één van de beste activiteiten op het gebied van gezond bewegen, en met de campagne HeelAlphenFietst verwachten wij op een laagdrempelige manier bij te dragen aan de Nederlandse Norm Gezond Bewegen (30 minuten per dag http://bit.ly/erWgDq)

Wij wensen iedereen in Alphen veel fietsplezier!


Gek van Fietsen

Gek van Fietsen vormt al meer dan 55 jaar een aanspreekpunt voor alles wat met fietsen te maken heeft. In onze winkel onderaan de Julianabrug vindt u hoogwaardige fietsmerken die we volledig op maat en naar wens kunnen leveren. Daarbij gebruiken we de nieuwste technologieën voor opmeting, onderhoud en reparatie. We voeren ook een uitgebreid assortiment aan fietskleding, schoenen, accessoires en onderdelen. Onze klanten zijn fietsers die vooral kwaliteit en prima service verwachten. In hen zien we ons eigen enthousiasme terug. Gek van Fietsen, in de letterlijke zin van het woord.

Wij zijn er trots op om samen met onze partners Heel Alphen Fietst op de kaart te zetten en Alphenaren te stimuleren om de fiets meer te gebruiken. Het is één van de meest milieuvriendelijke vormen van mobiliteit die tevens bijdraagt aan een betere gezondheid. Laat Alphen aan den Rijn de fietsstad van Nederland worden en geef samen met ons het goede voorbeeld: Heel Alphen Fietst!