Van 2 tot en met 7 mei 2011 wordt de slijtlaag in de Fietsappel vervangen. Tijdens de werkzaamheden wordt de Fietsappel volledig afgesloten en is het niet mogelijk fietsen te stallen of op te halen. Fietsen kunnen onbewaakt gestald worden aan de Dwarsligger, langs perron 1 en aan de kant van Kerk en Zanen of tegen betaling in de bewaakte fietsenstalling in de fietstunnel.

Werkzaamheden
Omdat de slijtlaag op het middenpad niet voldoet aan de eisen, gaat de aannemer deze vervangen. Tijdens deze werkzaamheden kan er niet op het middenpad gelopen worden. De Fietsappel wordt daarom vanaf maandag 2 mei 05.30 uur tot zaterdag 7 mei 18.00 uur volledig afgesloten. Gedurende die dagen kunnen er dus geen fietsen gestald of uit de stalling opgehaald worden. Om de overlast zoveel mogelijk te beperken, worden de werkzaamheden aan de Fietsappel uitgevoerd in een schoolvakantie. In die week maken minder fietsers gebruik van de stalling.