Ook dit jaar werd de aloude Ronde van Waddinxveen weer verreden op tweede paasdag. Er stonden zeven Avanti renners aan de start. 
Bij de junioren beten Stefan, Lex en Twan het spits af. Stefan reed zijn eerste criterium en dat ook nog eens in zijn eigen woonplaats. Helaas moest hij na de beslissende demarrage van Twan en een paar anderen het peloton laten gaan.
Twan zat dus weer mee in de kopgroep en moest helaas zijn meerdere erkennen in Leon Hofman (eerste), Lorenzo Borhem (tweede) en Arno Kleinjan (derde) in de eindsprint, maar werd dus heel mooi vierde en pakte en passant ook nog de leiderprijs. 
Lex wist weer voorin mee te doen, ondanks zijn inspanningen op zaterdag en zondag. Hij finishte als 22e.

Bij de Amateurs schopte Marvin het in zijn woonplaats tot een 24e plek en was daarmee de beste Avanti renner in dit peloton. Johan Boerefijn volgde op een 56e plaats, Edo werd 71e en Robert Heemskerk werd 89e.