Vijfentwintig renners stonden er vanochtend aan de start op een zonovergoten Avanti parcours. Een oude traditie is hiermee weer in ere hersteld. Daardoor ook welwat afwezigen, sommige renners wilden zich sparen voor de Ronde van Waddinxveen. 

De fietsende ouders van de C groep lieten het een beetje afweten, daardoor was de overwinning bij voorbaat al voor Rob Ligtenberg.

Nieuwelingen/junioren:

De junioren en nieuwelingen reden dit jaar hun eigen wedstrijd. Ook weer met het oog op de wedstrijd van morgen werd er niet al te hard gereden. Twan wist ook nu weer weg te rijden en niemand die volgde en werd dus, verdiend, kampioen.

1. Twan van der Sijs
2. Lex Ligtenberg
3. Ronald Ligtenberg

B-groep:

In de B groep probeerde iedereeen wel een keer wat. Hans van Leeuwen werd echter weer de verwachte winnaar, maar Marcel van Delft verrassend tweede.

1. Hans van Leeuwen
2. Marcel van Delft
3. Gertjan Kerkhof

 

A-groep:

Ook Jurgen van Diemen deed weer wat hij moest doen, afwachten tot het eind en wegrijden in de laatste ronde terwijl niemand zijn wiel kon houden en werd dus eerste. Edwin Snabel was, net als Marcel van den Berg weer terug in vorm en zij werden respectievelijk tweede en derde. 

1. Jurgen van Diemen
2. Edwin Snabel
3. Marcel van den Berg