January 15, 2012
11:00 pm
11:00 pm

Wielervereniging Avanti zit ook deze winter niet stil. In de winter wordt er op zaterdagochtend volop gefietst op de Mountainbike. Er gaan tochten door de polders, rondom de Zegerplas en nabij het parcours langs de N11 (Amerikalaan). Iedereen doet mee en heeft plezier met het fietsen over heuvels en weggetjes waar ze echt nog nooit zijn geweest. Over asfalt, zandpaden, bagger en gras, het komt allemaal voor.
De komende zes zaterdagen (21 januari t/m 25 februari) organiseren we Moutainbike clinics voor de jeugd (vanaf 8 t/m 14 jaar). Onder goede begeleiding van ervaren volwassen MTB’ers vertrekken we om 9.00 uur vanaf het clubhuis aan de Amerikalaan 163 in Alphen aan den Rijn. Na ongeveer 1 uur zijn we daar weer terug en maken we de fietsen schoon.
Als je mee wilt doen dan kunnen wij zorgen voor een fiets en een helm. Geef je dan wel op tijd op zodat we de fiets kunnen klaarzetten. Als je zelf een fiets hebt met brede banden en versnellingen dan mag je uiteraard met je eigen fiets meedoen.
Kom gewoon een keer meedoen en je hebt een avontuurlijke start van je weekend !
Om het goed te regelen moet iedereen zich uiterlijk op donderdag opgeven bij rbuchly@casema.nl. Na je aanmelding krijg je nog aanvullende informatie en dan zien we je de eerstvolgende zaterdag voor de echte Mountainbike clinic.

http://www.youtube.com/watch?v=5wKElMt3fZQ&feature=player_embedded#!