Archive for April 26th, 2011

Avanti goed vertegenwoordigd in Wielerronde van Waddinxveen

Ook dit jaar werd de aloude Ronde van Waddinxveen weer verreden op tweede paasdag. Er stonden zeven Avanti renners aan de start. 
Bij de junioren beten Stefan, Lex en Twan het spits af. Stefan reed zijn eerste criterium en dat ook nog eens in zijn eigen woonplaats. Helaas moest hij na de beslissende demarrage van Twan en een paar anderen het peloton laten gaan.
Twan zat dus weer mee in de kopgroep en moest helaas zijn meerdere erkennen in Leon Hofman (eerste), Lorenzo Borhem (tweede) en Arno Kleinjan (derde) in de eindsprint, maar werd dus heel mooi vierde en pakte en passant ook nog de leiderprijs. 
Lex wist weer voorin mee te doen, ondanks zijn inspanningen op zaterdag en zondag. Hij finishte als 22e.

Bij de Amateurs schopte Marvin het in zijn woonplaats tot een 24e plek en was daarmee de beste Avanti renner in dit peloton. Johan Boerefijn volgde op een 56e plaats, Edo werd 71e en Robert Heemskerk werd 89e.


Clubkampioenschap wielrennen WV Avanti 2011

Vijfentwintig renners stonden er vanochtend aan de start op een zonovergoten Avanti parcours. Een oude traditie is hiermee weer in ere hersteld. Daardoor ook welwat afwezigen, sommige renners wilden zich sparen voor de Ronde van Waddinxveen. 

De fietsende ouders van de C groep lieten het een beetje afweten, daardoor was de overwinning bij voorbaat al voor Rob Ligtenberg.

Nieuwelingen/junioren:

De junioren en nieuwelingen reden dit jaar hun eigen wedstrijd. Ook weer met het oog op de wedstrijd van morgen werd er niet al te hard gereden. Twan wist ook nu weer weg te rijden en niemand die volgde en werd dus, verdiend, kampioen.

1. Twan van der Sijs
2. Lex Ligtenberg
3. Ronald Ligtenberg

B-groep:

In de B groep probeerde iedereeen wel een keer wat. Hans van Leeuwen werd echter weer de verwachte winnaar, maar Marcel van Delft verrassend tweede.

1. Hans van Leeuwen
2. Marcel van Delft
3. Gertjan Kerkhof

 

A-groep:

Ook Jurgen van Diemen deed weer wat hij moest doen, afwachten tot het eind en wegrijden in de laatste ronde terwijl niemand zijn wiel kon houden en werd dus eerste. Edwin Snabel was, net als Marcel van den Berg weer terug in vorm en zij werden respectievelijk tweede en derde. 

1. Jurgen van Diemen
2. Edwin Snabel
3. Marcel van den Berg

 


Clinic voor meiden door Swaboladies

In het kader van de nationale sportweek is er dinsdag 19 april weer een wielrenclinic speciaal voor alle meiden vanaf 7 jaar.
Dus ook voor moeders en niet-leden. Als je maar een racefiets en helm hebt !

De clinic wordt gegeven door de wielrensters van hetSwaboladies cyclingteam. Zij leren je alle trucjes uit het damespeloton die een echte wielrenster moet weten.

De clinic start om 18.30 uur en duurt tot 19.30 uur.

Na afloop is er voor iedereen (ook voor de jongens) een lekkere verrassing, dus eet niet teveel van te voren.

De jongens hebben een normale training op de normale tijden.We plakken Alphen vol!

Eigenlijk kun je er gewoon niet omheen, heel Alphen plakt de Heel Alphen Fietst stickers. Waar we we ook komen, wat we ook zien.. iedereen lijkt in de ban van Heel Alphen Fietst. Daarvoor willen we via deze weg even onze bewondering uitspreken! Heb jij de Heel Alphen Fietst stickers nog niet en wil je ze toch hebben, informeer dan bij één van de partners of reageer op dit bericht.

 


  • Nieuwsbrief
    * = verplicht veld
  • TWITTER

  • Copyright © 2011 Heel Alphen Fietst. Handcrafted by Marketing Brigade