Archive for April 17th, 2011

Amstel Gold Race

Uitleggen wat de Amstel Gold Race is hoeft waarschijnlijk niet. De enige Nederlandse wielerklassieker is in binnen- en buitenland bekend. Nagenoeg elke zichzelf respecterende Nederlandse wielerliefhebber wil deze tocht gereden hebben. Er is immers een toerversie, die elk jaar de dag voor de professionals georganiseerd wordt. Nu mag de link met Heel Alphen Fietst in dit bericht misschien wat ver gezocht lijken, een snelle blik op Twitter verteld ons dat veel Alphense wielerliefhebbers de koers hebben uitgereden.

Daarom willen we (de partners van Heel Alphen Fietst) via deze weg al deze deelnemers van harte feliciteren met het uitrijden van de Amstel Gold Race toerversie.  We zijn trots op jullie!


Ga jij winnen bij de Rabo Dikke Banden Race?

April 17, 2011

Wil jij meedoen aan een officiële wielerwedstrijd? Fietsen op een afgezet parkoers onder luid gejuich van echt publiek? Met de kans dat je als eerste over de streep komt? Tijdens de Rabo Dikke Banden Race kan het! Op zondag 17 april organiseert Rabobank Rijnstreek in samenwerking met wielervereniging Avanti de Rabo Dikke Banden Race. Een officiële wielerwedstrijd voor jongens en meisje tussen de 7 en 12 jaar, op een afgezet parkoers waarbij jouw fans staan te wachten bij de finish. De race wordt perfect geregeld naar de eisen van de Koninklijke Nederlandsche Wieler Unie. Alles officieel dus.

Meedoen doe je op je eigen fiets, in verschillende leeftijdsgroepen. Bij voldoende deelnemers fietsen de jongens tegen de jongens en de meisjes tegen de meisjes. Wel zo eerlijk. En als jij als eerste over de streep komt mag je meedoen aan de grote finale, waarbij je de grote helden uit de Rabo wielerploegen mag ontmoeten!

Dus ben jij tussen de 7 tot 12 jaar, heb je een fiets met een minimale banddikte van 28 mm en ga jij dik winnen bij de Rabo Dikke Banden Race? Meld je dan nu aan! Voor meer informatie en aanmelden ga je naar de site van wielervereniging Avanti.


  • Nieuwsbrief
    * = verplicht veld
  • TWITTER

  • Copyright © 2011 Heel Alphen Fietst. Handcrafted by Marketing Brigade